Помер Байрон Reckful Бернстін стрімер та професійний гравець у World of Warcraft
Помер Байрон Reckful Бернстін стрімер та професійний гравець у World of Warcraft

Помер Байрон Reckful Бернстін стрімер та професійний гравець у World of Warcraft

Колишній професійний кіберспортсмен та один з перших стрімерів на платформі Twitch Байрон Бернстін, відомий за ніком Reckful, помер у віці 31 року. Повідомляють, що він вчинив самогубство.

Про самогубство стрімера розповіла його колишня дівчина, однак наразі ця інформація залишається непідтвердженою. Відомості про смерть стрімера підтвердив його сусід по кімнаті.

Після повідомлень про загибель Бернстіна тисячі гравців World of Warcraft зібралися на різних серверах, щоб вшанувати його пам'ять.

Reckful/Byron memorials are now being held inside World of Warcraft across multiple servers and locations to pay respects to a WoW legend pic.twitter.com/Nb4FHfwAvM

— Rod Breslau (@Slasher) July 2, 2020

Перед смертю Бернстін у твіттері зробив пропозицію своїй колишній дівчині Бецці. Приблизно через 50 хвилин він написав: "Ах, мені шкода тих, кому доводиться мати справу з моїм божевіллям. Будь ласка, просто знайте, що в таких ситуаціях божевільна людина не контролює свої дії". Бекка заявила, що не бачила його пропозиції.

Проблеми зі здоров'ям

У жовтні 2017 Байрон Бернстін повідомив, що у нього діагностували біполярний розлад, як і у його матері. Він також розповідав, що його брат покінчив життя самогубством. Також Бернстін говорив, що у нього депресія.

Ким був Байрон Бернстін?

Він був один з перших стрімерів на платформі Twitch. Його аудиторія складала понад 900 тисяч фоловерів. Він також часто виступав як професійний кіберспортсмен і був відомим завдяки досягненням в онлайн-іграх World of Warcraft і Asheron's Call.
Теги по теме
Игры Техно Михаил Года
Источник материала
Поделиться сюжетом