"Можна перенести на ногах": мешканка Ужгорода розповіла про свої симптоми СOVID-19
"Можна перенести на ногах": мешканка Ужгорода розповіла про свої симптоми СOVID-19

"Можна перенести на ногах": мешканка Ужгорода розповіла про свої симптоми СOVID-19

Коронавірусна інфекція продовжує поширюватися Україною високими темпами. Так, за останніми даними МОЗ, кількість інфікованих новим коронавірусом COVID-19 у країні сягнула загальної цифри в 47677.

Утім, за даними епідеміологів, багато людей долають інфекцію досить легко, а то і взагалі не мають типових симптомів COVID-19.

Жителька Ужгорода Оксана Ажнюк інфікувалася коронавірусом у червні та розповіла про свої симптоми. За словами жінки, першим заразився її батько.

"Коли зрозуміла, що в батька коронавірус, то знала, що перехворіємо всі. Тобто в мене не було якихось ілюзій про те, що можна цього якось уникнути. Хоча батько одразу переселився в іншу кімнату, ніби самоізолювався, але я прекрасно розумію, що це неможливо. Якщо ви в побуті з людиною, то, очевидно, перехворієте самі", - розповіла Оксана "Суспільне Закарпаття"

Із симптомів коронавірусної інфекції у жінки були лише легка втома і температура 37,2.

"Це та хвороба, яку можна спокійно перенести на ногах. Ти можеш цього не відчути, бо думатимеш, що втомлений після роботи, просто хвилюєшся, і тому така легка втома в тілі. Однозначно, що я досі дотримуюся соціальної дистанції, ношу маску, хоча вже перехворіла", - каже Оксана Ажнюк.

За словами Оксани, всі ПЛР-тести їхній родині зробили безкоштовно, за власні гроші вони купували ліки. Сім’я пробула на самоізоляції три тижні.

Нагадаємо, раніше заступник директора Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні Ігор Берник розповів, які ускладнення можуть виникати після коронавірусу.

Источник материала
Поделиться сюжетом