"Укрзалізниця" вже приймає цифровий студентський із застосунку "Дія"
"Укрзалізниця" вже приймає цифровий студентський із застосунку "Дія"

"Укрзалізниця" вже приймає цифровий студентський із застосунку "Дія"

"Укрзалізниця" почала приймати цифровий студентський квиток із мобільного застосунку "Дія". Він, як і пластиковий документ, дозволяє подорожувати поїздом зі знижкою 50%.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

"Студенти при посадці у поїзд замість пластикового оригіналу можуть показати цифровий документ із мобільного застосунку "Дія". Цифровий студентський квиток так само дозволяє подорожувати поїздом зі знижкою 50%", - йдеться у повідомленні.

В "Укрзалізниці" пояснюють, що цифровий студентський має такі ж переваги як і пластиковий оригінал: ідентифікує особу, підтверджує статус студента та надає знижки. Пільговий проїзд надається студентам ЗВО I-IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів.

Подорожувати зі знижками з е-студентським можна у:

  • загальних і плацкартних вагонах;
  • вагонах 2-3 класу всіх категорій міжміського сполучення;
  • усіх вагонах регіональних поїздів; 
  • поїздах приміського сполучення.

"Однак при проїзді у вагонах вищої категорії типу СВ, купе та у вагонах першого класу, крім поїздів категорії "Регіональний поїзд", для студентів встановлена повна вартість квитка", - зауважують у пресслужбі.

Загалом "Укрзалізниця" приймає вже чотири цифрові документи з "Дії": ID-картку, закордонний біометричний паспорт, водійське посвідчення та студентський квиток.

Сервіс продажу квитків proizd.ua. Купуйте зручно, на будь-якому пристрої!

Відео У продаж надійшли квитки ще на шість поїздів до курортів України

Укрзалізниця відкрила продаж квитків ще на шість поїздів до курортних міст України. Упродовж тижня потяги із Харкова, Львова, Ковеля та Хмельницького поїдуть до Херсона, Бердянська, Генічеська та Новоолексіївки. Аби потрапили у поїзд пасажири мають бути у масках і двічі пройти температурний скриніг: при вході на вокзал та під час посадки до вагона.

У продаж надійшли квитки ще на шість поїздів до курортів України
Источник материала
loader
loader