Розробник пов'язав роботу вібратора з контролерами Nintendo Switch
Розробник пов'язав роботу вібратора з контролерами Nintendo Switch

Розробник пов'язав роботу вібратора з контролерами Nintendo Switch

Тепер вібратор здатний спрацьовувати в момент, коли у Nintendo Switch вібрують контролери Joy-Con.
Досвід використання вібратора стає більш різноманітним / фото: ua.depositphotos.com

Кайл Мачуліс займається створенням програмного забезпечення для секс-іграшок Buttplug. Одного разу вебкам-моделям прийшла в голову дивна ідея - розробити додаток, який буде передавати команди з контролерів на вібратор.

Мачулис прийняв цю пропозицію. В результаті вийшов дуже цікавий проект з відкритим вихідним кодом. Це драйвер Intiface Game Haptics Router, який дозволяє передавати сигнали з геймпаду або VR-контролерів на сумісні секс-іграшки.

Тепер вібратор здатний спрацьовувати в момент, коли у Nintendo Switch вібрують контролери Joy-Con. В ході тестування з'ясувалося, що ця «колаборація» може принести щось нове в інтимне життя подружніх пар.

Мачуліс спробував своє творіння на грі Animal Crossing: New Horizons. Змусити працювати секс-іграшку можна кількома способами. Перший: команда на вібрацію подається, коли в грі закидаєш вудку або махаєш лопатою.

Досвід використання вібратора стає більш різноманітним, адже це багатокористувацька гра. Наприклад, користувач повинен вирити яму для посадки насіння і заманити туди користувача, у якого включений вібратор. В результаті гравець провалюється в поглиблення, і поки він не вибереться з цієї пастки, секс-іграшка буде успішно продовжувати свою роботу.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Источник материала
Поделиться сюжетом