У Києві водій автобуса, перебуваючи під дією наркотиків, возив пасажирів
У Києві водій автобуса, перебуваючи під дією наркотиків, возив пасажирів

У Києві водій автобуса, перебуваючи під дією наркотиків, возив пасажирів

У Києві патрульні зупинили автобус, за кермом якого виявили водія у стані наркотичного сп'яніння. Крім того, водій автобуса за кермом невпинно теревенив по телефону та був без маски.

Про це повідомляє Патрульна поліція Києва.

"7 липня вдень екіпаж патрульних відділу безпеки дорожнього руху виявив автобус ЛАЗ, водій якого розмовляв по телефону під час руху. Інспектори зупинили транспортний засіб, а під час спілкування виявили у водія явні ознаки наркотичного сп'яніння. Окрім цього, водій здійснював перевезення пасажирів без одягнутої захисної маски. На вимогу патрульних пройти огляд на стан сп'яніння 33-річний водій відмовився у присутності свідків", - йдеться у повідомленні.

 

Водій пасажирського автобуса мав ознаки наркотичного сп'яніння і розмовляв за кермом по телефону: патрульні склали на...

Опубліковано Патрульна поліція Києва Вівторок, 7 липня 2020 р.

Інспектори склали на чоловіка протоколи за ч.1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та протокол за ст. 44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП.

Про подію повідомили директору автопарку.

Для продовження руху автобуса за маршрутом на місце прибув колега водія.

Нагадаємо, у Києві на проспекті Відрадному 

У Києві на Відрадному п'яний мийник викрав у клієнта Mercedes і розбив його вщент. При цьому чоловік ледь не зніс зупинку громадського транспорту, на якій знаходились люди. 

Источник материала
loader
loader