У Києві водію вантажівки виписали штраф у 6,5 тисяч євро за перевантаження
У Києві водію вантажівки виписали штраф у 6,5 тисяч євро за перевантаження

У Києві водію вантажівки виписали штраф у 6,5 тисяч євро за перевантаження

На Столичному шосе у Києві зафіксований рекордний штраф для водія вантажівки, який перевищив дозволену вагу на 21,84 тонну від дозволеної.

Про це повідомляється на сторінці Департаменту транспортної інфраструктури КМДА в Facebook.

"Загальна вага порушника - 61,84 тонни, що на 21,84 тонни більше від дозволеної. Маршрут вантажівки мав пролягати з Київської області на Полтавщину", - йдеться в повідомлені.

Сьогодні зафіксований рекордний штраф 6 500 євро у пункті зважування на Столичному шосе. Загальна вага порушника...

Опубліковано Департамент транспортної інфраструктури КМДА Четвер, 9 липня 2020 р.

У відомстві нагадали, де можна пройти контрольне зважування. "Комплекси габаритно-вагового контролю працюють у цілодобовому режимі на всіх в'ïздах до столиці: 36-у км. траси Київ-Чоп, 7-у км. траси Київ-Одеса, с. Проліски по вул. Броварській, перетині вул. Кільцева і Г.Барського та на Столичному шосе", - додали там.   

Нагадаємо, що нещодавно президента України Володимир Зеленський звернувся до далекобійників, які керують фурами з перевантаженням словами - "Ви, хлопці, - засранці!". Глава держави зняв відеоролик, який надіслав у чат далекобійників. До цього він під'єднався до спеціально створеної в соцмережі групи "ГВК Ваговий контроль" і спостерігав, як водії попереджають один одного, де можна їхати, а де стоять інспектори. Президент нагадав кермувальникам, що влада робить усе, аби збудувати нові якісні дороги, а вони своїми діями лише їх руйнують.  

Источник материала
Поделиться сюжетом