В Кремлі заявивли, що готові до виходу з Мінських угод
В Кремлі заявивли, що готові до виходу з Мінських угод

В Кремлі заявивли, що готові до виходу з Мінських угод

У президента РФ готові до "виходу України з Мінських угод". Там заявили, що всім сторонам процесу "це не подобається".

Про це повідомив 12 липня прессекретар російського президента Дмитро Пєсков, передає ТАСС.

Відповідаючи на питання, чи готова Росія до виходу України з мінських угод, Пєсков відповів, що "не можна змусити силою, але вихід України з мінського комплексу заходів явно не сподобається ні Берліну, ні Парижу, ні Москві".

Пєсков додав, якщо Київ піде на цей крок, то нібито буде втрачена переговорна база. Він також висловив надію, що в разі такого розвитку подій вдасться уникнути "гарячої фази".

"Для вироблення будь-якого альтернативного документа необхідний буде діалог з представниками самопроголошених республік, - підкреслив представник Кремля. - А той же Київ геть відмовляється від цього діалогу. Таким чином виходить якийсь замкнутий круг".

  • Нагадаємо, раніше секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив неактуальності багатьох пунктів Мінських домовленостей щодо Донбасу.
  • До цього віцепрем'єр-міністр України - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков зазначив, що Мінські угоди багато в чому уже не актуальні, тому їх варто переглянути.

Відео Олексій Данілов про переписування Мінських домовленостей

Олексій Данілов, секретар Ради національної безпеки і оборони України, у ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" сказав, що "Мінські домовленості не працюють так, як би хотілося". Та додав, що з того часу, коли підписувалися Мінські домовленості, багато чого змінилося, у тому числі й люди, які підписували документ. Більше - у розділі Політика

Олексій Данілов про переписування Мінських домовленостей
Источник материала
loader
loader