Бойовики продовжують блокувати рух через КПВВ "Мар’їнка"
Бойовики продовжують блокувати рух через КПВВ "Мар’їнка"

Бойовики продовжують блокувати рух через КПВВ "Мар’їнка"

КИЇВ. 13 липня. УНН. Станом на сьогодні бойовики відновили пропуск через свій блокпост на дорожньому коридорі Донецьк – Маріуполь, проте продовжують блокувати КПВВ "Мар’їнка". Про це повідомляє УНН із посилання на пресцентр Державної прикордонної служби.

"Відповідно до наказу командувача Об’єднаних сил, пропуск через лінію розмежування в Донецькій та Луганській областях на цей час здійснюється через КПВВ "Мар’їнка", "Новотроїцьке" та "Станиця Луганська". Сьогодні, 13 липня, окупаційна адміністрація Росії відновила пропуск через свій блокпост на дорожньому коридорі Донецьк – Маріуполь", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станом на 12:00 на даному напрямку через КПВВ "Новотроїцьке" в бік тимчасово окупованої території України прикордонники оформили близько 100 осіб та 7 транспортних засобів. З боку ТОТУ на в'їзд до контрольованої території прибуло 38 осіб та 8 автомобілів.

На цю ж годину через КПВВ "Станиця Луганська" лінію розмежування в пішому порядку перетнуло 710 осіб. До тимчасово окупованої території – 229, до контрольованої території – 481.

"Рух через КПВВ "Мар’їнка" продовжує залишатися заблокованим бойовиками", - додали у прикордонному відомстві.

Як повідомляв УНН, напередодні на лінії розмежування на Донбасі почали функціонувати два КПВВ, у яких бойовики раніше блокували пропуск. 

Нагадаємо, з 28 червня пропуск через лінію розмежування здійснювався лише у КПВВ "Станиця Луганська", оскільки всі решту КПВВ блокували бойовики. 

Теги по теме
Донбасс Боевики КПВВ
Источник материала
loader
loader