Школи в Україні можуть запрацювати з 1 вересня у дві зміни – ЗМІ
Школи в Україні можуть запрацювати з 1 вересня у дві зміни – ЗМІ

Школи в Україні можуть запрацювати з 1 вересня у дві зміни – ЗМІ

Графік роботи медперсоналу при школі буде залежати від рішення адміністрації кожного окремого закладу.
Ілюстрація REUTERS
Ілюстрація REUTERS

Про це він повідомив під час брифінгу, цитує Цензор.нет.

«Зараз ми розробляємо правила того, як наші діти будуть вчитися з 1 вересня. При розгляді цих питань і встановленні відповідного регламенту, правил навчань, ми розглядаємо всі без винятку ситуації, зокрема і такі (коли діти будуть вчитися у дві зміни)», – сказав він.

При цьому графік роботи медичних працівників при школі буде залежати від рішення адміністрації кожного окремого закладу.

«Скринінг температури можуть проводити й інші працівники школи», – уточнив Степанов. За його словами, всі ці питання будуть порушені у правилах, які МОЗ розробляє спільно з Міносвіти.

Як повідомляв УНІАН, 3 липня прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив про можливість дистанційного навчання в Україні восени у разі погіршення ситуації з епідемією COVID-19.

4 липня виконувач обов'язків міністра освіти і науки Сергій Шкарлет не виключив, що у зв’язку з епідситуацією навчання дітей в школах частково буде переведено онлайн. За його словами, в Міносвіти розробляють запасні варіанти форматів навчання на випадок загострення епідемічної ситуації.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader