Президент Зеленський і його команда, які відстоюють інтереси МВФ і великого капіталу на шкоду інтересам своїх громадян, повинні подати у відставку
Президент Зеленський і його команда, які відстоюють інтереси МВФ і великого капіталу на шкоду інтересам своїх громадян, повинні подати у відставку

Президент Зеленський і його команда, які відстоюють інтереси МВФ і великого капіталу на шкоду інтересам своїх громадян, повинні подати у відставку

Президент Зеленський і його команда, які відстоюють інтереси МВФ і великого капіталу на шкоду інтересам своїх громадян, повинні подати у відставку

14.07.2020

Оригінал - на сайті політсили

Українська влада опинилася в епіцентрі чергового міжнародного скандалу, який продемонстрував нелюдське, експлуататорське ставлення лібертаріанців до простих українських громадян.

Різномасті чиновники, політики і топ-менеджери з числа соросят і західних емісарів, які отримують в злиденній Україні десятки, сотні тисяч, а то й мільйони гривень у вигляді зарплат і премій, відносяться до українського народу не як до джерела влади, а як до безправної робочої сили.

Як стало відомо, делегація України, яка брала участь у роботі Комітету ООН з економічних, соціальних і культурних прав у лютому 2020 року, усвідомлено і зловмисно приховала від депутатів Верховної Ради висновки цього Комітету.

Мова йде про закони України № 1706-VII "Про забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб", № 2268-VIII "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях", № 198-ІХ "Про внесення змін у Закон України "Про запобігання корупції" щодо викривачів корупції", а також законопроекти № 2708 "Про працю", № 2681 "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України (щодо окремих питань діяльності професійних спілок)", № 2682 "Про страйки та локаути", № 2584 "Про внесення змін до Кодексу законів про працю України щодо додаткових підстав для звільнення".

Комітет ООН прийшов до ряду висновків, які з усією очевидністю доводять, що гучні заяви влади про створення умов для того, щоб українці поверталися в Україну, ‒ не більше ніж дешевий піар. Міжнародні експерти в пух і прах розбили всі новаторські ініціативи Зе-влади.

Особливо варто відзначити, що рішення приховати інформацію від депутатського корпусу і пересічних громадян виходило безпосередньо з Офісу Президента. Екс-міністр соцполітики Юлія Соколовська, нині є заступником керівника Офісу Президента, учасник численних грантових програм USAID і МВФ, не вважала за потрібне поінформувати депутатів про висновки Комітету ООН.

Не викликає сумнівів, що за широкомасштабною і всеохоплюючою "реформою" лібертаріанців по знищенню соціальних засад держави стоять так звані стратегічні партнери України: МВФ, транснаціональні корпорації і соросівські структури. Ті сили, які ввели зовнішнє управління в країні, змусили Зеленського та "Слугу народу" відкрити ринок землі, а тепер потребують безправної, безмовної робочої сили.

Жорстка критика з боку партії "Опозиційна платформа – За життя" змусила Зеленського та представників колективного Заходу вгамувати свої апетити. Так, скандальний законопроект № 2708 "Про працю" був відкликаний.

Проте інші, не менш злочинні законопроекти можуть бути розглянуті "слугами народу" вже найближчим часом.

Мова йде про такі, з дозволу сказати, законодавчі ініціативи, які працюють на розкол суспільства і узаконюють дискримінацію російськомовних громадян.

Так, Комітет ООН зазначив, що Закон України № 2704-VIII "Про забезпечення функціонування української мови як державної" передбачає різний підхід до різних мов меншин. Комітет стурбований тим, що "цей закон в значній мірі відноситься до ще не прийнятого закону про корінні народи і меншини, що залишає правову прогалину захист мов меншин".

Крім того, аналізуючи Закон України № 2145-VIII "Про освіту", Комітет рекомендував "забезпечити, щоб будь-який перегляд, застосування і тлумачення закону "Про забезпечення функціонування української мови як державної" (№ 2704-VIII) і закону "Про освіту" (№ 2145-VIII) вели до повного дотримання статей 2 (2) і 15 Міжнародного пакту про економічні, соціальні і культурні права, особливо щодо різного ставлення до мов корінних народів, мов національних меншин, які є офіційними мовами Європейського Союзу, і мов національних меншин, які не є офіційними мовами Європейського Союзу".

Таким чином, Комітет ООН недвозначно вказав, що не може допускатися яка-небудь дискримінація по відношенню до мов корінних народів і національних меншин, незалежно від того, є вони мовами ЄС чи ні.

Зрозуміло, цей висновок Комітету також був прихований від депутатів соросятами як такий, що може перешкодити політиці насильницької українізації і дискримінації російськомовного населення.

Все вищеперелічене свідчить про правовий нігілізм влади і цинічне нехтування законних прав українських громадян.

На цьому тлі чергова заява Зеленського з приводу нормальних робочих місць і нормальної заробітної плати, які здатні утримати українців у країні, звучить як знущання над здоровим глуздом.

Зе-влада не тільки продовжує злочинну політику Порошенко, спрямовану на деіндустріалізацію, деградацію, деінтеллектуалізацію і депопуляцію України, але і досягла в цьому нових висот.

Партія "Опозиційна платформа – За життя" заявляє: недолуга, імпотентна влада, яка обдурила 73% своїх виборців у всіх питаннях – від врегулювання конфлікту на Донбасі до відновлення економіки, від соціального захисту громадян до зваженої гуманітарної політики, – вичерпала кредит довіри українського народу. Ми вимагаємо від Президента Зеленського та його команди, які відстоюють інтереси МВФ і великого капіталу на шкоду інтересам своїх громадян, негайно подати у відставку.

Партія "Опозиційна платформа – За життя"

Редакція може не погоджуватися з думкою автора. Якщо ви хочете написати в рубрику "Думка", ознайомтеся з правилами публікацій і пишіть на [email protected]

Підпишіться на 112.ua у вашому Telegram і Facebook Оперативно та лаконічно про найважливіше

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть кнопку "повідомити про помилку", щоб повідомити про це редакцію

Источник материала
Поделиться сюжетом