Прогноз погоди на 15 липня: в Україні місцями буде прохолодно і дощитиме
Прогноз погоди на 15 липня: в Україні місцями буде прохолодно і дощитиме

Прогноз погоди на 15 липня: в Україні місцями буде прохолодно і дощитиме

В Україні 15 липня буде мінлива погода. Дощитиме у північно-східних областях, денна температура повітря у більшості регіонів буде триматися в межах +22°.

Про це повідомляють в Укргідрометцентрі.

За прогнозом синоптиків, уночі 15 липня злива очікується на Сумщині та Харківщині. Вдень дощі з грозами прогнозують у Полтавській, Сумській, Чернігівській, Харківських областях. На решті території без опадів.

Температура вночі 9-14°, на узбережжі морів до 17°. Удень температура прогріється до 19-24°, на Чернігівщині та Сумщині 15-20°. Найтепліше буде у південній частині – 23-28°. А найпрохолодніше у Карпатах та горах Криму. Там вночі очікується 4-9°, а вдень – 14-19°.

Вітер переважатиме західний, 3-8 м/с, на Лівобережжі 7-12 м/с, на Сумщині та Харківщині пориви 15-20 м/с.

Карта, погода на 15 липня
Укргідрометцентр
Прогноз погоди в Україні на 15 липня

Нагадаємо, потужна злива 14 липня затопила південь і схід України. Деякі вулиці Харкова затоплені, подекуди вода стоїть майже до коліна. А в Запоріжжі злива посеред рейсу заскочила маршрутку із пасажирами. Люди або стояли по коліна у воді, або зіскакували із ногами на сидіння, аби врятуватися від калюж. 

Відео Погода в Україні: дощі й прохолода протримається дві доби, спекотно буде лише на Сході та Півдні

Негода - тільки прийшла в Україну. Захід продовжує заливати. Цієї ночі зливи з потужним вітром пройшлися Карпатами. Всюди окрім Півдня й Сходу - значно похолоднішало. Дощова й прохолодна погода, за прогнозами синоптиків, триматиметься найближчі дві доби. Сьогодні удень грози обіцяють усім, окрім Західних регіонів. На Сході - із градом та шквалами.

Погода в Україні: дощі й прохолода протримається дві доби, спекотно буде лише на Сході та Півдні
Источник материала
loader
loader