В Інтернеті з'явилося раритетне відео першої поразки Тайсона Ф'юрі в боксі
В Інтернеті з'явилося раритетне відео першої поразки Тайсона Ф'юрі в боксі

В Інтернеті з'явилося раритетне відео першої поразки Тайсона Ф'юрі в боксі

У Мережі опублікували раритне відео першої поразки британського боксера Тайсона Ф'юрі.

Ф’юрі, який наразі є непереможним у профі та володіє титулом чемпіона світу  за версією WBC, у 2006 році в турнірі серед аматорів програв Девіду Прайсу.

Бій відбувся у Манчестері, у півфіналі Прайс виграв за очками, хоча у другому раунді Ф'юрі відправив суперника на настил - рефері не зарахував нокдаун, пише The Sun

Боксери зустрілися у грудні 2007 року у відборі на Олімпіаду, але і тоді Прайс переміг. У Китаї він виграв "бронзу" Олімпійських ігор.

Тоді багато хто передбачав, що Прайс правитиме в надважкому дивізіоні, а Ф'юрі залишиться в його тіні.Та максимум, що здобув Девід - титул чемпіона ігор Британської співдружності націй.

Раніше повідомлялося, що у 2021 році Ф'юрі збирається провести бій з чемпіоном Ентоні Джошуа. Однак обидва ще мають провести обов'язкові захисти титулів. У випадку Джошуа - це бій проти українця Олександра Усика.

  • Ф'юрі став абсолютним чемпіоном світу, коли у 2015 році сенсаційно переміг українця Володимира Кличка, відібравши його титули.
     
  • Згодом Тайсон відмовився від поясів та тривалий час боровся з нарко та алкозалежністю.
     
  • У лютому 2020 року "Циганський король" здобув пояс WBC у бою з Деонтеєм Вайлдером, з яким має провести ще один реванш.

 

Источник материала
Поделиться сюжетом