Просідання "Слуги народу" незначне: Разумков оцінив свіжі виборчі рейтинги партій
Просідання "Слуги народу" незначне: Разумков оцінив свіжі виборчі рейтинги партій

Просідання "Слуги народу" незначне: Разумков оцінив свіжі виборчі рейтинги партій

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков вважає, що зниження рейтингу партії "Слуга народу" в останніх соціологічних дослідженнях Центру Разумкова "достатньо невелике". А незначне просідання він назвав природним процесом, адже будь-яка влада втрачаєрейтинги

Про це Разумков розповів в ефірі суспільно-політичного ток-шоу "Право на владу" на 1+1.

"Дійсно, у деяких політичних сил ми бачимо зростання. Якщо ми подивимось на "Слугу народу", трохи є просідання. Але якщо ми порівняємо з історією України, то це не те просідання, яке ми могли спостерігати в інших політичних силах", - сказав Разумков, коментуючи дослідження щодо електоральної підтримки партій на парламентських виборах. За його словами, "нічого катастрофічного поки що немає". 

"Якщо ми говоримо про місцеві результаті, при всій повазі до соціологів і колег, це не зовсім репрезентативний результат. Тому що ми не бачимо кандидатів, які будуть висуватися від "Слуги народу", від "Європейської солідарності", від "Опозиційної платформи - За життя" і інших політичних сил", - зауважив спікер ВР. 

Разумков вважає, що просідання "слуг" у ретингу  пов'язане і з провадженням реформ і проблемами, що виникали на шляху. "Ми всі бачили і проблемні історії, і конфліктні історії, і історії, пов'язані із неподобством. Це теж реалії українського парламенту. Будемо намагатися, щоб в подальшому, у майбутній Верховній Раді... такого було менше", - зазначив він. 

Нагадаємо, попри просідання партія "Слуга народу" все одно отримала б найбільшу підтримку українців, якби найближчим часом відбувалися вибори до Верховної Ради. За даними опитування, за провладну партію готові віддати свій голос 34% виборців. 

Источник материала
loader
loader