Рада призначила віцепрем'єра з промисловості
Рада призначила віцепрем'єра з промисловості

Рада призначила віцепрем'єра з промисловості

Верховна Рада підтримала призначення запропонованої очільником Кабміну Денисом Шмигалем кандидатури на посаду віцепрем'єр-міністра України - міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олега Уруського.

"За" проголосували 250 нардепів.

Зазначимо, у 2005-2006 рр. Уруський був першим заступником міністра промислової політики Володимира Шандри. У 2015-му (від 21 січня до 19 серпня) очолював Державне космічне агентство України.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів, що в Україні можуть бути створені три нові міністерства: сільського господарства (виділиться з Мінекономіки); промислової політики і оборонного замовлення (виділиться з Мінекономіки); екології (виділиться з Мінекоенерго). 

Раніше заступниця голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук назвала ймовірним претендентом на посаду віцепрем'єр-міністра з питань оборонно-промислового комплексу колишнього голову Державного космічного агентства Олега Уруського.

Після цього до Ради внесли проєкт постанови про призначення Уруського, який через технічну помилку було відкликано. Згодом до парламенту подали новий проєкт документа.

Источник материала
loader
loader