Система автофіксації порушень ПДР принесла вже 52 млн грн до бюджету - закуповуються ще 300 камер
Система автофіксації порушень ПДР принесла вже 52 млн грн до бюджету - закуповуються ще 300 камер

Система автофіксації порушень ПДР принесла вже 52 млн грн до бюджету - закуповуються ще 300 камер

В Україні від початку запуску системи автоматичної фотовідеофіксації порушень Правил дорожнього руху в бюджет держави вже надійшло 52 млн грн. А у місцях встановлення камер швидкість руху авто зменшилася у 5 разів.

Про це у четвер, 16 липня, повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко, передає пресслужба відомства.

"Ці гроші підуть на покращення дорожньої інфраструктури, на безпеку дорожнього руху. І це лише результат роботи 50 камер. Якщо їх буде 1000 - в бюджет надходитиме 1 мільярд гривень в місяць. Це великі гроші, але це не наша основна мета. Нам потрібно, щоб водії дотримувалися дозволеної швидкості", - заявив він.

За його замміністра, за 45 днів роботи системи автоматичної фотовідеофіксації порушень ПДР на великий відсоток вже вдалося знизити ймовірність ДТП.

"Наразі закуповуються ще 300 камер фотовідеофіксації порушень Правил дорожнього руху для загальнодержавних трас. Вони будуть встановлені до кінця року", - додав Антон Геращенко.

Відео Штрафи за швидкість: водії вимагають від влади збільшення лімітів на окремих ділянках

Радари швидкості наповнюють бюджет. І неабияк злять автоводіїв. До чого тільки не вдаються кермувальники: і цифри на номерах заклеюють, і букви та номери інші можуть почепити. Вимагають від влади збільшення швидкості на окремих ділянках. У Раді вже з'явився законопроект, яким можуть збільшити ліміти швидкості, наприклад, у населених пунктах.

Штрафи за швидкість: водії вимагають від влади збільшення лімітів на окремих ділянках

Читайте також:

  • Як перевірити та сплатити нові штрафи за порушення ПДР
  • Камери автофіксації розпізнаватимуть нові порушення
  • Водіям розповіли про важливий нюанс щодо штрафів з камер автоматичної фіксації
Источник материала
loader
loader