Зеленський повинен розглянути петицію про свою відставку
Зеленський повинен розглянути петицію про свою відставку

Зеленський повинен розглянути петицію про свою відставку

Петиція про відставку Володимира Зеленського з посади президента України набрала понад 25 тисяч голосів. Тепер, згідно з законом, президент має розглянути її та дати відповідь.

Петицію про відставку Зеленського подав Віктор Уколов ще 8 липня. Про це мовиться на сайті електронних петицій.

Вона зібрала необхідну кількість підписів лише за 10 днів. Тепер же Володимир Зеленський має розглянути петицію про свою відставку.

Що відомо про петицію

У тексті петиції мовиться про те, що 18 квітня 2019 року у програмі "Право на владу" Зеленський пообіцяв подати у відставку, якщо порушить закон.

Як відомо, 7 липня Зеленський зізнався, щоне задекларував 5,1 мільйона гривень доходів від погашення ОВДП і цим порушив закон "Про запобігання корупції.

Або визнати, що за 4 дні до другого туру 18 квітня 2020 року він збрехав своїм виборцям. Володимир Олександрович неодноразово наголошував, що відрізняється від старих політиків. Ми хочемо побачити підтвердження цим гучним заявам. Якщо пообіцяв – то іди!
– заявив автор петиції.

Зауважимо, що президент України й раніше потрапляв у скандал.Під час карантину він з цілою делегацією пив каву в кафе і без маски. Чи стягувати з президента штраф за каву в Хмельницькому – вирішуватиме Верховний суд України. 

22 червня Зеленський пообіцяв сплатити суму, рівнозначну сумі штрафу за порушення карантину, безвідносно до рішення, яке ухвалить суд. 

Теги по теме
Владимир Зеленский Новости Украины Новости политики Скандал НАПК Президент Украины Алена Захарова
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader