ДТП з шістьма жертвами в Одеській області: стало відомо, хто загинув
ДТП з шістьма жертвами в Одеській області: стало відомо, хто загинув

ДТП з шістьма жертвами в Одеській області: стало відомо, хто загинув

Поліція встановила усіх учасників смертельної дорожньо-транспортної пригоди, що сталася у суботу, 18 липня, в Ізмаїльському районі Одеської області на трасі Одеса-Рені. Жертвами аварії стали четверо 23-річних однокласників та літнє подружжя.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НП в Одеській області.

"В автомобілі "ВАЗ" їхали четверо 23-річних чоловіків. Вони - колишні однокласники, жителі Ренійського району. Хлопці поверталися з відпочинку та усі загинули на місці пригоди. У зустрічному напрямку, до с. Приморське Кілійського району, на автомобілі "Mitsubishi Outlander" їхали п'ятеро членів родини з Ізмаїла. 63-річний водій та його 60-річна дружина, яка сиділа на передньому сидінні, загинули на місці, ще троє - у лікарні", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними поліції, попередньо встановлено, що зіткнення транспортних засобів сталося, коли автомобіль "ВАЗ" виїхав на зустрічну смугу.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. В рамках провадження призначено низку експертиз.

Нагадаємо, у суботу, 18 липня, на трасі Одеса-Рені зіткнулися вантажівки МАN та "ГАЗель". Це сталося біля села Маяки Біляївського району Одеської області. Унаслідок ДТП загинули дві людини. Ще дві особи травмувалися, їх доправили до лікарні.

Источник материала
loader
loader