У Харкові відома фотографиня трагічно загинула на зйомках: що трапилося
У Харкові відома фотографиня трагічно загинула на зйомках: що трапилося

У Харкові відома фотографиня трагічно загинула на зйомках: що трапилося

У Харкові під час відкриття фотостудії на Харківському приладобудівному заводі імені Шевченка 20 липня загинула відома в місті фотографиня Галина Карацюба. Вони покинула огорожену для студії територію і зірвалася в шахту.

Про трагічну загибель Галини Карацюби пише місцевий новинний портал NewsRoom.

Під час відкриття фотостудії Darkloft дівчина буцімто ослухалася заборони покидати визначені межі студії. Вона відійшла далеко за відгорожену територію, аби познімати. Тоді Галина зірвалася в шахту заводу, де й розбилася.

У Галини Карацюби залишилася неповнолітня дочка. В інстаграмі фотографині вже почали писати слова співчуття її рідним і близьким.

До слова, соціальна мережа Карацюби заповненя здебільшого її роботами, а ось фото з самою фотографинею дуже мало. На одному з небагатьох фото вона зображена ліворуч.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

По секрету всему свету... Вот так было весело! . И да @crazy_fashion_world by @shushlyapina это мое мероприятие как минимум потому-что #crezy . Отдельное спасибо за мой #crezylook @olga_pavichenko и @olga_mantrova_ . . За #crezydance @dari.mor и @monapiona . #фотографкарацюбагалина #фотографхарьков #портрет #настиле #fashion #portrait #beauty #style #стильныйхарьков #beauty #жизньфотографа #закулисье #Зазеркалье

Допис, поширений Галина Карацюба (@galinakaratsiuba_photo)

Щоправда, в цій історії все доволі неоднозначно. У соцмережах інші харківські фотографи пишуть, що дівчина не покидала межі студії, а впала в шахту саме на місці фотостудії.

Також студію звинувачують у тому, що там не дотримувалися жодних правил техніки безпеки. Ба більше, фотостудію зробили в аварійній будівлі заводу.

У поліції інцидент поки не коментували, але обіцяють зробити це дещо згодом – як тільки встановлять усі деталі інциденту.


Шахта на заводі, де загинула Галина Карацюба / фото NewsRoom

Теги по теме
Новости Украины Харьков Жертвы Василий Денисюк
Источник материала
Поделиться сюжетом