Венедіктова прокоментувала рішення про призначення своїм радником Піскуна
Венедіктова прокоментувала рішення про призначення своїм радником Піскуна

Венедіктова прокоментувала рішення про призначення своїм радником Піскуна

КИЇВ. 31 липня. УНН. Генпрокурор Ірина Венедіктова прокоментувала призначення своїм радником колишнього генпрокурора Святослава Піскуна і зазначила, що коли людина десятиліттями залишається у професії, то залишається ефективною. Про це вона написала у Facebook, передає УНН.

"Найцінніше, що є у людини, - це досвід. Негативний і позитивний, підйоми і падіння і знов підйоми. І, коли людина десятиліттями в професії, залишається соціально активною та за нею ідуть колективи, - вона ефективна. Тому я безмежно вдячна всім "реформаторам" і "активістам" за поради і бачення моїх заступників і радників з новими обличчями - мабуть їх треба брати відразу ж з пологових будинків", - написала Венедіктова.

За її словами, і лікарі і вчителі і правоохоронці "працюють при різних президентах".

"Це люди систем. І вони працюють на державу у межах, встановлених законом, виконуючи свої функції. Не плутайте їх з політиками", - додала Венедіктова.

Як стало відомо раніше ЗМІ, Венедіктова призначила колишнього генпрокурора Святослава Піскуна своїм радником, який тричі був генпрокурором: за часів президентства Леоніда Кучми та Віктора Ющенка.

Нагадаємо, Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова призначила виконувачем обов’язків керівника Департаменту у "справах Майдану" Олексія Донського.

Теги по теме
призначення
Источник материала
loader
loader