Познайомився в Мережі та просив привести подругу: у Сумах чоловік зґвалтував дев'ятирічну дівчинку
Познайомився в Мережі та просив привести подругу: у Сумах чоловік зґвалтував дев'ятирічну дівчинку

Познайомився в Мережі та просив привести подругу: у Сумах чоловік зґвалтував дев'ятирічну дівчинку

У Сумах 31-річний житель Полтавської області зґвалтував дев'ятирічну дівчинку в орендованій погодинно квартирі. З дитиною ґвалтівник познайомився у соціальній мережі, а потім запропонував особисту зустріч.

Про це повідомляє поліція Сумської області.

"31-річний житель Полтавської області "вийшов" на свою майбутню жертву через Мережу інтернет. Спочатку зловмисник певний час спілкувався з дев'ятирічною дівчинкою у соцмережі, збираючи інформацію як про неї саму, так і про її оточення, а потім запропонував особисту зустріч", - йдеться у повідомленні.

Прибувши до Сум, чоловік орендував погодинно житло, а потім поїхав за дитиною, що проживає у селі неподалік обласного центру. Забравши дівчинку і зґвалтувавши її на орендованій квартирі, він пригостив її у місцевому кафе смаколиками і відвіз додому. 

"Підозрюваний продовжив писати дівчинці, домовляючись про наступну зустріч, на яку він просив привести подружку. Ця переписка вже відбувалась під контролем правоохоронців", - додали у поліції.

Учора, 2 серпня, слідчі за силової підтримки бійців проти поліції особливого призначення ГУНП в Сумській області затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України та доправили до Сумського відділу поліції.

Сьогодні затриманому погоджено повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 156 (розбещення малолітньої) та ч. 4 ст. 152 (вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове слідство триває.

За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 31 липня в Одесі поліцейські затримали іноземця, якого Інтерпол розшукував за зґвалтування неповнолітньої.

Відео Напад у потязі: невідомий чоловік прийшов у купе до жінки з дитиною, бив її та намагався зґвалтувати

Побита і ледь не зґвалтована на очах у сина прямо у купе пасажирського потяга. 28-річна Анастасія разом з 6-річним Захаром їхала з Запоріжжя до Києва. На середині дороги в купе до жінки зайшов невідомий, почав бити, роздягати і примушував до сексу. Після наруги голяка переконував працівників поїзду - це звичайні розбірки між чоловіком та дружиною. Про напад у соціальних мережах Настя розповіла сама.

 

Источник материала
Поделиться сюжетом