"Тернопіль ніхто не змусить жити в жодній зоні", – мер міста Надал
"Тернопіль ніхто не змусить жити в жодній зоні", – мер міста Надал

"Тернопіль ніхто не змусить жити в жодній зоні", – мер міста Надал

Міський голова Тернополя Сергій Надал вимагає відновити зупинку потягів далекого сполучення в цьому обласному центрі. Також чиновник звернувся до обласної державної адміністрації з вимогою не припиняти міжміське автобусне сполучення з містом.

"Доки у Києві працюють "велюрові ресторани", у Тернополі "Укрзалізниця" заборонила зупинятися поїздам. Я звертаюся до міністра транспорту. Ви вирішили, що ви господарі людських доль? Хто дав вам право вирішувати за тернополян? Ваше завдання – обслуговувати українців. Ви – слуги нашого народу. А ви подумали, що ви господарі?", – сказав міський голова Тернополя у своєму відео зверненні, яке оприлюднив у Facebook.

 

ТЕРНОПІЛЬ НІХТО НЕ ЗМУСИТЬ ЖИТИ У ЖОДНІЙ ЗОНІ! Вдумайтесь, тернополяни повертаються додому з інших міст і не знають,...

Опубліковано Сергієм Надалом Неділя, 2 серпня 2020 р.

 

Також міський голова звернувся до регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації з вимогою не припиняти міжміське автобусне сполучення з Тернополем.

"В іншому випадку, через транспортну блокаду, ви налаштуєте проти себе нас, тернополян. Не гнівіть людей, тернополяни не на словах готові відстоювати свої конституційні права і свободу. Наше місто ніхто не змусить жити в жодній зоні", – додам Сергій Надал.

Нагадаємо, Тернопіль опинився у "червоній" зоні карантину. У місті мають запровадити жорсткі обмеження: заборонити роботу громадського транспорту, закрити заклади освіти, ресторани й торгові центри.

Від сьогодні, 3 серпня, у Тернополі, зокрема, не зупинятимуться потяги з Одеси, Херсона і Києва. Це ще одне обмеження червоної зони, на яке уже ні міський голова, ні місцеві депутати вплинути не можуть. 

Жителі Тернополя не зрозуміли, чому потрапили до червоної зони з жорсткими карантинними умовами і запротестували. Зокрема, пасажири вчинили бунт у потязі і домоглися його зупинки у Тернополі. У міській раді стверджують, що показники рівня захворюваності на COVID-19 за останні дні пішли на спад.

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader