Вбивство Гандзюк: суд залишив Мангера під вартою
Вбивство Гандзюк: суд залишив Мангера під вартою

Вбивство Гандзюк: суд залишив Мангера під вартою

Київський апеляційний суд залишив під вартою главу Херсонської обласної ради Владислава Мангера, якого підозрюють в організації замаху на активістку Катерину Гандзюк.

Про це повідомили в пресслужбі столичного суду.

Рішення ухвалила колегія суддів за підсумками розгляду апеляції сторони захисту. Мангера залишили під вартою до 11 вересня. 

"За результатами апеляційного розгляду постанову слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 14 липня 2020 залишено без змін, апеляційні скарги сторони захисту - без задоволення", - повідомили в суді.

Нагадаємо, активістку в липні 2018 року облили кислотою. Головними підозрюваними у цій справі слідство назвало голову Херсонської облради Владислава Мангера та помічника-консультанта, депутата цієї ж ради Олексія Левіна. Їм закидають організацію нападу на активістку та вже вручили підозри. Справу передали до суду. Кілька тижнів тому в СБУ заявили про завершення слідства.

Відео Справа Гандзюк: обвинувальний акт щодо Владислава Мангера та Олексія Левіна направили до суду

Голову та експомічника депутата Херсонської облради судитимуть за замовлення та організацію нападу на активістку Катерину Гандзюк. Про це сьогодні повідомили у Офісі генерального прокурора. Обидва підозрювані знаходяться під вартою. Олексія Левіна екстрадитували до України з Болгарії в березні, відтоді він під наглядом. Владислава Мангера під варту взяли у червні.  Досудове слідство довело їхню провину у замовленні та організації нападу на херсонську активістку. Якщо їхню провину доведуть і в суді, їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Справа Гандзюк: обвинувальний акт щодо Владислава Мангера та Олексія Левіна направили до суду
Источник материала
loader
loader