Спалах коронавірусу: у Херсоні закрили лікарню на карантин
Спалах коронавірусу: у Херсоні закрили лікарню на карантин

Спалах коронавірусу: у Херсоні закрили лікарню на карантин

Лікарня ім.О.С. Лучанського відсьогодні, 5 липня, йде на карантин. Серед медпрацівників закладу і пацієнтів зафіксували спалах нового коронавірусу COVID-19.

Про це повідомляє сайт Херсонської ОДА.

"У зв’язку з виявленням спалаху коронавірусної інфекції у пацієнтів та медичних працівників Херсонської міської клінічної лікарні ім. О.С.Лучанського, у закладі від 5 по 18 серпня буде припинено виписку й прийом дорослих та дітей планового, ургентного (невідкладного) порядку, вагітних, роділь, породіль", - йдеться у повідомленні.

У лікарні вже виявлено дев'ять хворих на COVID-19, серед яких шість медпрацівників та три пацієнти реанімаційного відділення.

"У всіх пацієнтів та медпрацівників реанімаційного відділення лікарні ім.О.С.Лучанського, а також дотичних відділень після виявлення першого випадку було відібрано понад 90 проб біоматеріалів, ще 97 відібрано сьогодні. Наразі триває дослідження цих матеріалів", - додали у повідомленні.

Водночас виписувати хворих з лікарні будуть тільки за результатами негативного ПЛР-тесту. 

Нагадаємо, на середу, 5 серпня, Харківська обласна інфекційна лікарня переповнена хворими на коронавірусну хворобу COVID-19. На лікуванні перебувають 240 хворих.

Відео Черговий антирекорд: в Україні за добу - 1271 випадок захворювання коронавірусом

За минулу добу коронавірус зафіксували у 1271 людини. Серед них - 82 дитини і 53 медика. Це найгірший показник із початку епідемії. Більше всього випадків фіксували у Львівській, Харківській та Івано-Франківській областях, а також у Києві. Також доба стала найгіршою і за кількістю шпиталізованих. У лікарнях опинилося майже три сотні людей, 24 людини загинули.  

Черговий антирекорд: в Україні за добу - 1271 випадок захворювання коронавірусом

 

Источник материала
loader
loader