У Бейруті після вибуху люди возз'єднуються з втраченими улюбленцями: щемливі відео
У Бейруті після вибуху люди возз'єднуються з втраченими улюбленцями: щемливі відео

У Бейруті після вибуху люди возз'єднуються з втраченими улюбленцями: щемливі відео

Страшний вибух 4 серпня в столиці Лівану Бейруті, що забрав життя понад півтори сотні людей, розлучив багатьох тварин із їхніми господарями.

Волонтери з зоозахисної організації Animals Lebanon допомагають постраждалим тваринам та возз'єднують їх з власниками, пише Metro.

Скільки домашніх тварин постраждало у вибуху і скільки загубило господарів поки що важко порахувати. Але волонтери кажуть, що лише за одну ніч їм зателефонувала понад сотня людей, які розшукували улюбленців. За кілька днів їм вдалося повернути в родини близько двох десятків собак та котів. У соцмережах вони публікують щемливі відео зустрічі людей із втраченими чотирилапими.

Відео У Бейруті після вибуху люди возз'єднуються з втраченими улюбленцями

Страшний вибух 4 серпня в столиці Лівану розлучив багатьох тварин із їхніми господарями. Волонтери у Бейруті допомагають постраждалим тваринам та возз'єднують їх з власниками. За кілька днів їм вдалося повернути в родини близько двох десятків собак та котів.  

У Бейруті після вибуху люди возз'єднуються з втраченими улюбленцями

"Наша мета продовжувати. Ми знаємо, що робимо добру справу. Ми знаємо, що робимо людей щасливими. Хоч це і надсильна справа", - кажуть в організації.

Через вибух також постраждав офіс зоозахисників. Деякі тварини отримали поранення уламками скла. В Animals Lebanon кажуть, що за 12 років роботи організації зараз - ситуація найскладніша.

  • 4 серпня у порту ліванської столиці Бейрут прогриміли два потужні вибухи, які утворили над містом грибоподібну хмару. Вибухові хвилі швидко поширилися містом, завдавши шкоди навіть на околицях.
  • Аміачна селітра з судна, яка вибухнула у порту Бейрута, належала російському підприємцю Ігорю Гречушкіну.
  • Тим часом, колишній слідчий з вибухівки Департаменту США заявив, що білі спалахи, які видно на відео вибуху, можуть свідчити про те, що вибухів було декілька і, що там, окрім аміачної селітри, могли бути інші вибухонебезпечні предмети.
Источник материала
loader
loader