У Сумах чоловік влаштував стрілянину по сусідам - є поранений
У Сумах чоловік влаштував стрілянину по сусідам - є поранений

У Сумах чоловік влаштував стрілянину по сусідам - є поранений

В Сумах на одній з вулиць 55-річний чоловік стріляв у сусідів. Внаслідок цього один з жителів отримав кілька вогнепальних поранень.

Про це у п'ятницю, 7 серпня, повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

Подія сталася 6 серпня о 21:20. Як встановили правоохоронці, мав місце конфлікт між жителями сусідніх будинків: 55-річним громадянином з одного боку та кількома чоловіками, що у дворі будинку займались ремонтом автівок, з іншого.

"Спочатку нетверезий чоловік, вийшовши на звук автомобільного двигуна, зажадав припинити шум, що заважав йому відпочивати. А коли у відповідь почув лайку та пораду проспатися, не знайшов нічого кращого, як скористатися своїм пістолетом травматичної дії. Відкривши стрільбу по людях, підпитий чоловік спричинив непроникаючі вогнепальні поранення живота та грудної клітини 42-річному сумчанину. Той, своєю чергою, наніс стрільцю кілька ударів", - йдеться в повідомленні.

У стрільця медики діагностували політравму, закритий перелом правої руки та закриту черепно-мозкову травму. В результаті обидва учасника конфлікту були госпіталізовані у лікарню для надання медичної допомоги.

Правоохоронці затримали стрільця та розпочали кримінальне провадження за фактом хуліганства.

"Правоохоронці вилучили з місця події пістолет, споряджений патронами з гумовими кулями. Вже встановлено, що спецзасіб належить затриманому, і в чоловіка є всі необхідні дозволи та документи", - зазначається в повідомленні.

Нагадаємо, поліція встановила всіх учасників знущання з 6-річного хлопчика із Сум. Правоохоронці уперше за майже два тижні розповіли про хід розслідування.

Відео Вибух у Чернігівській області: чоловік приніс гранату, і вона здетонувала просто у руках

Трагедія під час застілля: у Чернігівській області від розриву гранати троє людей загинули, ще одного чоловіка нині рятують медики. Усе сталося, коли четверо людей сиділи за столом на подвір'ї. Один із чоловіків приніс вибухівку, і вона здетонувала просто у руках. Очевидці кажуть: цьому передувала словесна суперечка. Детальніше – у сюжеті.

Источник материала
Поделиться сюжетом