Українська блогерка загинула в страшному ДТП у Таїланді
Українська блогерка загинула в страшному ДТП у Таїланді

Українська блогерка загинула в страшному ДТП у Таїланді

Українська блогерка-мандрівниця Євгенія (прізвище – невідоме) загинула у ДТП в тайській провінції Сураттхані. У мережі пишуть, що мопед, на якому їхала жінка, врізався в перешкоду. Трагедія сталася ще 2 серпня, але про неї стало відомим лише зараз.

Загибель українки в Таїланді: деталі

Про це в інстаграмі повідомила близька подруга загиблої Анна Токарева з посиланням на сестру. Крім того, під останнім дописом Євгенії користувачі пишуть жалобні коментарі.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Никогда не могла подумать что буду писать что-то подобное... Но 02.08.20 с нами не стало моей близкой подруги, верного друга, заботливой дочери, чудесного ребёнка, отзывчивого, доброго, жизнерадостного человека, Леры Произошла смертельная авария в провинции Surat Thani. Сейчас нам необходимо доставить тело на родину, в Украину, к родителям. Многие были знакомы с Лерой лично... Друзья, пожалуйста, давайте поможем семье телефон сёстры Леры для связи +380 (67) 103 38 53 Реквизиты тайского банка: Krungsri bank 465-1-43665-8 Sberbank 4274278062261303 Anna Tokareva P.S Покойся с миром дорогая наша Лерочка I never thought that I would write something like this. But on 02.08.20 my close friend, faithful friend, a caring daughter and sister, kind, cheerful person, Lera past away in a tragic accident in Surat Thani province. Now we need to deliver the body to her homeland Ukraine Many were personally acquainted with Lera ... Friends, please, let's help the family Sister Lera's phone number for communication +380 (67) 103 38 53 P.S. Rest in peace our dear Lerochka Thai bank account: Krungsri bank 465-1-43665-8 Sberbank 4274278062261303 Anna Tokareva. @ya___lerochka #thailand #phuket

A post shared by Анюта (@white_angelsss) on

Родичі Валерії про трагедію дізналися від посольства України. Зараз збирають гроші, аби доправити її тіло додому.


Під дописом Валерії висловлюють слова жалю щодо її смерті / Cкриншот 

У мережі з посиланням на знайомих дівчини пишуть, що вона дуже боялася їздити на мопедах і мотоциклах. І навіть не вміла керувати таким транспортом. Тому користувачі припускають, що вона була пасажиркою, а водій, побачивши що накоїв, просто втік з місця події.

Що відомо про Валерію

В її інстаграмі міститься багато фотографії з відпочинку. А відвідала вона такі популярні місця, як Балі, Ібіца, Мальорка, Туреччина, В’єтнам тощо.

Більше інформації про блогерку, на жаль, немає. Журналісти 24 каналу намагаються з’ясувати ще якісь факти з життя дівчини. Як тільки ми щось будемо знати – обов’язково Вас повідомимо.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Singapore... #singapore #orchidgarden

A post shared by Lera (@ya___lerochka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#istanbul #bosphorus #bridge

A post shared by Lera (@ya___lerochka) on

 

Теги по теме
Новости Украины Жертвы Стиль жизни Андрей Шляхтин
Источник материала
Поделиться сюжетом