19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Київський апеляційний суд залишив Кожару під арештом
Київський апеляційний суд залишив Кожару під арештом

Київський апеляційний суд залишив Кожару під арештом

КИЇВ. 10 серпня. УНН. Колишнього міністра закордонних справ України Леонід Кожара, підозрюваного у вбивстві Сергія Старицького, залишено під вартою. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу Київського апеляційного суду.

Зазначається, що 10 серпня колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту на ухвалу Шевченківського районного суду Києва від 13 липня, якою ексочільнику МЗС продовжено строк арешту до 25 серпня з визначенням застави у розмірі понад 14 млн грн.

"За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва від 13 липня 2020 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту – без задоволення", – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв УНН, колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару затримали за підозрою у вбивстві. У ніч на 22 лютого в його домі був знайдений труп громадянина Старицького з вогнепальним пораненням, скоєним із нагородної зброї власника будинку.

Теги по теме
Убийство
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны