Медово-яблучний пиріг: як приготувати надзвичайно смачну випічку
Медово-яблучний пиріг: як приготувати надзвичайно смачну випічку

Медово-яблучний пиріг: як приготувати надзвичайно смачну випічку

Ароматний та пухкий пиріг дуже добре смакуватиме з чаєм або кавою.
Пиріг з яблуками і медом - рецепт / фото ua.depositphotos.com

Свіжоспечений домашній пиріг – це неймовірно смачно. У літній сезон актуальними будуть рецепти такої випічки зі свіжих фруктів або ягід. Одним із найпопулярніших є пиріг з яблуками, а якщо ще й додати мед – вийде просто надзвичайний пиріг.

Медово-яблучний пиріг

  • Борошно - 2,5 ст.
  • Яблука - 500 г
  • Мед (рідкий) - 3 ст. л.
  • Розпушувач тіста - 1 пакет
  • Цукор - 1 ст.
  • Яйце куряче - 3 шт.
  • Масло вершкове - 150 г
  • Ванільний цукор - 1 пакет
  • Сіль - 0,5 ч. л.

Очистити й нарізати на невеликі шматочки яблука. Скропити їх лимонним соком, щоб не потемніли, і відкласти на деякий час.

Збити яйця з цукром і ванільним цукром до густої білої піни, додати сіль та розм'якшене масло, збити до однорідності. Вкинути розпушувач.

Додати мед, ретельно перемішати. Потім всипати борошно – має вийти кремоподібне тісто. Викласти у нього шматочки яблук. Ретельно перемішати, щоб рівномірно розподілити яблука.

Викласти тісто в змащену маслом форму. Відправити у розігріту до 200°С духовку на 35-40 хвилин, готовність перевіряти за допомогою сухої зубочистки або сірника.

Читайте новини шоу-бізнесу, гороскопи на каналі УНІАН Lite в Telegram

Источник материала
Поделиться сюжетом