На Буковині затримали чотирьох студентів-нелегалів з Алжиру
На Буковині затримали чотирьох студентів-нелегалів з Алжиру

На Буковині затримали чотирьох студентів-нелегалів з Алжиру

КИЇВ. 14 серпня. УНН. На кордоні з Румунією прикордонники затримали 5 громадян Алжиру, які намагалися незаконно перетнути кордон: четверо з них - були студентами одного зі столичних ВНЗ. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби.

"Прикордонники Чернівецького загону затримали групу нелегалів, які у незаконний спосіб намагалися потрапити до Румунії. Правопорушників виявили сьогодні вночі військовослужбовці відділення "Нижні Петрівці" відділу прикордонної служби "Красноїльськ". Спочатку військовослужбовці затримали трьох осіб, що переховувалися у лісі, а згодом, в ході подальших пошукових заходів, було затримано ще двох втікачів", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що затриманими виявилися 5 громадян Алжиру, принаймні так стало відомо з їх слів, адже чоловіки, вік яких не перевищує 25 років, на момент затримання документи приховали. Згодом з’ясувалося, що четверо із затриманих мали дійсні посвідки на проживання на території України та навчалися в одному з вишів столиці.

Усіх правопорушників доставили у прикордонний підрозділ. Після повної їх ідентифікації, іноземці будуть притягнені до відповідальності за ч. 2 ст. 204-1 КупАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

Нагадаємо, у пункті пропуску "Ужгород" виявили 20-річного українця, який перебував у розшуку за скоєння кримінального злочину.

Источник материала
Поделиться сюжетом