/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F64%2Fb396075afee20156ea651199dadb756d.jpg)
Оладки "на швидку руку" готують за 5 хвилин
Апетитні оладки – ідеальна страва для сніданку. Від млинців відрізняються розміром і товщиною. Вони менші в діаметрі, але пишніші.Інгредієнти:борошно – 200 гкефір – 250 млцукор – 2 ст. л.сода – 0,5 ч. л.сіль – 0,5 ч. л.яйця – 1 шт.Приготування:В глибокій посудині збити яйце з цукром та сіллю. В яєчну суміш влити кефір кімнатної температури. Перемішати, додати просіяне борошно та соду. Готове тісто викласти ложкою на розпечену сковорідку. Запікати оладки з обох боків до золотистого кольору. Подати з варенням, сметаною, або фруктами.Панкейки - це американські млинці.Вони дуже ніжні та оригінальні на смак, а з додаванням гарбуза ще й набувають яскравого кольору.

