На Львівщині – смертельне зіткнення автобуса та легковика: моторошні фото
На Львівщині – смертельне зіткнення автобуса та легковика: моторошні фото

На Львівщині – смертельне зіткнення автобуса та легковика: моторошні фото

У Сколівському районі Львівської області 17 серпня не розминулись автобус та легковий автомобіль. В результаті жахливої автотрощі загинула жінка, ще троє осіб – травмовані.

Водій не впорався з керуванням

ДТП сталась вранці поблизу села Нагірне на автошляху Київ – Чоп. Про це інформує пресслужба Нацполіції у Львівській області.

Водій автомобіля Renault Scenic перевищив швидкість та не впорався з керуванням. На зустрічній смузі автівка зіткнулась з автобусом "Еталон".

Загинула жінка з легковика, ще троє  осіб – у лікарні

У ДТП загинула пасажирка легкового автомобіля – 59-річна жителька Тернопільської області. 63-річного водія та ще двох його пасажирів довелось госпіталізувати. Наразі медики встановлюють їхні діагнози. Щодо автобуса, то там потерпілих немає. На момент аварії в "Еталоні" перебували 22 пасажири та водій.

Пасажири з автобуса не постраждали

За фактом смертельної аварії поліція розпочала кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху. Максимальне покарання, яке передбачає стаття, – від трьох до восьми років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортом на строк до трьох років або без такого.


Аварія сталась вранці 17 серпня / Фото Нацполіції Львівщини


Поліція встановлює обставини ДТП / Фото Нацполіції Львівщини

Теги по теме
Новости Украины полиция ДТП Львов Жертвы пострадавшие Ирина Пундор
Источник материала
loader
loader