У Харківській області четверо дітей отруїлися отрутою для щурів
У Харківській області четверо дітей отруїлися отрутою для щурів

У Харківській області четверо дітей отруїлися отрутою для щурів

У селищі Липці Харківської області четверо дітей віком два, п'ять, шість та вісім років знайшли удома банку зі щурячою отрутою та з'їли її. Їх з отруєнням госпіталізували до лікарні.

Про це повідомляє поліція Харківської області.

"Четверо мешканців селища Липці віком 2, 5, 6 і 8 років доставлені до токсикологічного відділення обласної дитячої клінічної лікарні. Зі слів лікаря, стан дітей задовільний. Повідомлення про подію надійшло до чергової частини Липецького відділення поліції 18 серпня о 15:15", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що діти гралися вдома, знайшли банку з щурячою отрутою, яку вирішили з'їсти.

Наразі всі обставини встановлюються.

Нагадаємо, 3 серпня у Києві жінка з психічними розладами отруїла родину, пригостивши їх млинцями з мийними засобами. Серед них - діти трьох і шести років. 

Відео Через порушення правил під час робіт із підвищеною небезпекою біля Харкова загинули четверо комунальників

"Порушення правил під час робіт із підвищеною небезпекою" - за такою статтею поліція розслідує загибель чотирьох комунальників на околиці Харкова. Робітники мали почистити каналізаційний колодязь на мулових полях. Інженер спустився униз і знепритомнів. На допомогу йому - один за одним - пішли жінка та ще троє чоловіків. Всі, окрім одного, що був у протигазі, знепритомніли й загинули. Чому комунальники були без захисту, з'ясовує поліція. У "Харківводоканалі" відмовляються від коментарів до оголошення результатів слідства.  

Через порушення правил під час робіт із підвищеною небезпекою біля Харкова загинули четверо комунальників

 

Источник материала
loader
loader