КПВВ на адмінмежі з окупованим Кримом відкриють від 29 серпня
КПВВ на адмінмежі з окупованим Кримом відкриють від 29 серпня

КПВВ на адмінмежі з окупованим Кримом відкриють від 29 серпня

Уряд ухвалив рішення відновити роботу контрольних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим і м. Севастополя. Таке рішення почне діяти від суботи, 29 серпня.

Про це повідомляє пресслужба Представництва президента України в Криму.

"Згідно з рішенням Кабінету міністрів України 26 серпня 2020 року, починаючи від 00:00 29 серпня (субота) припиняє дію Розпорядження №979 "Про тимчасове припинення роботи контрольних пунктів в’їзду на тимчасово окуповану територію Автономної Республіки Крим і м. Севастополя та виїзду з неї, спрямоване на запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2" від 8 серпня 2020 року", - йдеться у повідомленні.

Там зазначають, що деталі процедури перетину КПВВ будуть надані згодом.

"Повний текст рішення уряду буде опубліковано завтра", - додають у пресслужбі.

Нагадаємо, 8 серпня Україназакрила контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду на адміністративному кордоні з Кримом через коронавірус. Пропуск через КПВВ дозволили лише певним категоріям громадян.

Відео Після рішення уряду про обмеження в'їзду і виїзду з Криму, на адмінмежі виникли черги

Сотні людей у нічних чергах на адмінмежі з окупованим Кримом. Український уряд відсьогодні вирішив обмежити в'їзд та виїзд із пів острова. Кажуть, аби не допустити поширення коронавірусу. Яка зараз ситуація на пунктах пропуску і як відреагували люди на нові порядки - у сюжеті.

Після рішення уряду про обмеження в'їзду і виїзду з Криму, на адмінмежі виникли черги
Источник материала
loader
loader