Алкоголь у крові майора, який переїхав у Києві трьох курсанток, у 1,5 раза перевищував норму
Алкоголь у крові майора, який переїхав у Києві трьох курсанток, у 1,5 раза перевищував норму

Алкоголь у крові майора, який переїхав у Києві трьох курсанток, у 1,5 раза перевищував норму

У крові військовослужбовця, який у Києві переїхав трьох курсанток, знайшли 2,9 проміле алкоголю. Це перевищує норму у майже 1,5 раза.

Нині майор перебуває у СІЗО, йому вручили клопотання про підозру.

Про це на брифінгу повідомив заступник військового прокурора київського гарнізону, старший лейтенант юстиції Іван Шнуренко.

За словами Шнуренко, йдеться про вчинення тяжких тілесних ушкоджень. Чоловікові загрожує від трьох до восьми років ув'язнення.

"Повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, та вручено клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Яке буде розглядатися слідчим суддею Шевченківського суду міста Києва. Час та місце проведення вказаного розгляду невідоме", - повідомив заступник військового прокурора київського гарнізону.

Більше деталей у військовій прокуратурі наразі не розголошують.

Горе-водієм виявився офіцер ЗСУ, майор Володимир Холодний, який нещодавно розпочав роботу в академії. Про це повідомив начальник Української військово-медичної академії, полковник медичної служби Валерій Савицький.

"Стан дівчат наразі оцінюється як стабільно важкий", - уточнив Савицький. 

Нагадаємо, 25 серпня повідомлялося, що у Шевченківському районі Києва на вулиці Зоологічній на території військового коледжу нетверезий водій скоїв наїзд на трьох дівчат-курсанток

Абітурієнток прооперували, двом дівчатам ампутували по нозі, а стан третьої постраждалої трохи ліпший. 

Усім дівчатам по 23 роки. Вони – випускниці цивільних медичних вишів, які нещодавно успішно склали іспити до військово-медичної академії. 25 серпня дівчата мали отримати військову форму. 

Водієм, який збив трьох курсанток на території військового коледжу на автівці "Тойота Пріус", виявився 46-річний майор. Поліція вже підтвердила, що водій був п'яним.

Згодом стало відомо, що одній із дівчатможуть ампутувати другу ногу, наразі лікарі докладають зусиль, аби врятувати Олександрі другу кінцівку.

Источник материала
loader
loader