Піраміди і музеї Єгипту відкриють для туристів
Піраміди і музеї Єгипту відкриють для туристів

Піраміди і музеї Єгипту відкриють для туристів

Восени для гостей Єгипту відкриється доступ у музеї і археологічні пам'ятки, включаючи піраміди Гізи, храмові комплекси в Луксорі і Асуані.

Про це повідомляє Cairoscene.

Також з 1 вересня знімаються всі обмеження для єгиптян та іноземців на поїздки між провінціями і містами, а з жовтня будуть відновлені круїзи по Нілу.

Передбачається, що на першому етапі зняття обмежень об'єкти показу будуть працювати з максимальним завантаженням 50 відсотків. Так, Каїрський музей зможе обслуговувати не більше 200 відвідувачів на годину, інші музеї - не більше 100, піраміди - не більше 15.

Визначено і нові правила обслуговування тургруп: число екскурсантів не повинно перевищувати 25 осіб, гіди зобов'язані носити маску і по можливості використовувати в роботі аудіосистему для забезпечення соціальної дистанції між туристами.

Крім того, щоб стимулювати швидке відновлення туризму в Луксор і Асуан, влада Єгипту оголосили про зниження до 31 жовтня вартість квитків на відвідування об'єктів Верхнього Єгипту на 50 відсотків.

Культурний туризм і річкові круїзи в Єгипті були припинені на початку серпня: об'єкти показу були закриті, відпочиваючих не випускали за межі курортних зон.

Нагадуємо, що 3 1 вересня всіх, хто прибуває в країну зобов'язали пред'являти негативний тестна COVID-19.

Источник материала
loader
loader