Осіння ротація: Арахамія анонсував заміну кількох міністрів
Осіння ротація: Арахамія анонсував заміну кількох міністрів

Осіння ротація: Арахамія анонсував заміну кількох міністрів

Восени можлива заміна очільників двох-трьох міністерств.

Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" сказав нардеп і голава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

"Я не виключаю, гадаю, що восени точно можуть бути якісь ротації по окремих міністерствах. Два-три міністерства, думаю. Які, казати не буду, а то люди зовсім перестануть працювати", - сказав Арахамія.

Зокрема, це стосуватиметься економічного блоку уряду.

"У нас же люди найбільше якраз незадоволені економічним блоком. Потрібні люди, які не просто мають бачення і програми, а які можуть їх швидко імплементувати в життя. У нас найбільше лихо - величезна бюрократія у всіх процесах", - сказав голова фракції.

Нардеп запевнив, що повністю уряд Дениса Шмигаля замінювати не будуть - мовлять, для цього немає передумов. Водночас виключати відставку уряду також не можна.

"Точно не виключено (що уряд може бути замінено. - ред.), але поки у нас жодних таких планів немає", - зазначив Арахамія.

Відео Верховна Рада вдруге не підтримала програму дій уряду Дениса Шмигаля

Кабмін й далі працюватиме, як і раніше. Щоправда, міністри не отримують імунітету від відставки. Не підтримали і кандидатуру нового міністра освіти Сергія Шкарлета, запропоновану прем’єр-міністром. Про день депутатської незговірливості дивіться у нашому сюжеті. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Верховна Рада вдруге не підтримала програму дій уряду Дениса Шмигаля

 

Источник материала
loader
loader