Порушення домовленостей на Донбасі: ворог запустив квадрокоптер біля Широкиного
Порушення домовленостей на Донбасі: ворог запустив квадрокоптер біля Широкиного

Порушення домовленостей на Донбасі: ворог запустив квадрокоптер біля Широкиного

Проросійські бойовики 30 серпня порушили режим перемир'я на Донбасі. Спостерігачі зафіксували у районі Широкиного політ квадрокоптера.

Підсумки 30 серпня на Донбасі

Загалом протягом 30 серпня на Донбасі було спокійно. Про це повідомляє пресслужба ООС

У штабі ООС наголосили, що ситуація залишається повністю контрольованою українськими воїнами.

Від початку поточної доби повний і всеосяжний режим припинення вогню, у районі проведення операції, не порушувався. По всій лінії фронту спостерігалася тиша,
– мовиться у повідомленні.

Натомість у Приазов’ї зафіксували факт порушення домовленостей досягнутих 22 липня в межах Тристоронньої контактної групи. У районі Широкиного окупанти запустили квардокоптер.

"Наші засоби радіоелектронної боротьби негайно подавили безпілотник противника, що унеможливило його подальше використання", – пояснили у штабі ООС.

Підсумки минулої доби

Впродовж 29 серпня ворог двічі порушив домовленості, досягнуті 22 липня. Неприцільні постріли зі стрілецької зброї російсько-окупаційні війська здійснили неподалік Зайцевого. Крім того, зафіксували факт здійснення противником інженерних робіт у бік наших позицій поблизу населеного пункту Водяне.

Постріли були провокативними, тому вогонь у відповідь наші воїни не відкривали. Бойових втрат на поранень у лавах Об'єднаних сил не було,
– додали у штабі ООС.

Підрозділи Об’єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника.


Карта окупованого Донбасу / Інфографіка 24 каналу

Теги по теме
война Новости Украины Война на Донбассе ООС Оккупированные территории Алена Захарова Пророссийские боевики
Источник материала
loader
loader