У зоні ООС посилять заходи контролю через розповсюдження коронавірусу
У зоні ООС посилять заходи контролю через розповсюдження коронавірусу

У зоні ООС посилять заходи контролю через розповсюдження коронавірусу

У районі проведення операції Об’єднаних сил посилюють заходи з профілактики розповсюдження COVID-19 через погіршення епідеміологічноїситуації в Україні.

Про це повідомляє пресслужба ООС. 

Так, з боку Харківської, Дніпропетровської та Запорізької областей обмежується перетин лінії проведення операції Об’єднаних сил для громадян, які не мають відповідних документів, що визначені в районі проведення ООС. Також перевізників та цивільне населення будуть далі перевіряти щодо дотримання правил пасажирських перевезень на автостанціях, залізничних вокзалах, зупинках громадського транспорту та інших обмежень.

Крім цього, посилено вимоги за дотриманням військових ООС режимно-обмежувальних заходів карантину, уникнення контактів особового складу з військовослужбовцями інших частин та цивільним населенням.

На місцях несення служби, контрольно-перепускних пунктах, об’єктах життєдіяльності особового складу – обов’язкове проведення щоденної профілактичної дезінфекції. А також, обов’язкове використання особовим складом засобів індивідуального захисту (масок) та дотримання соціальної дистанції.

Нагадаємо, від 1 вересня контрольно-пропускні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі переходять на осінній режим роботи, а також надалі будуть працювати з дотриманням карантинних умов. Так, після 18.00 на тимчасово окуповану територію пропускати громадян не будуть.

Источник материала
loader
loader