Масштабна лісова пожежа на Харківщині: до гасіння вогню залучено авіацію – відео, фото
Масштабна лісова пожежа на Харківщині: до гасіння вогню залучено авіацію – відео, фото

Масштабна лісова пожежа на Харківщині: до гасіння вогню залучено авіацію – відео, фото

Поблизу села Клугіно-Башкирівка Харківської області 2 вересня спалахнула масштабна лісова пожежа. Рятувальники використовують авіацію для гасіння вогню.

Пожежа в Чугуївському районі Харківщини спалахнула близько 12:00. Про це повідомляє пресслужба ДСНС у Харківській області.

Що відомо про пожежу на Харківщині

  • Рятувальники кажуть, що горить очерет, трава та хвойна підстилка окремими осередками на загальній площі близько 10 гектарів.
  • До боротьби з вогнем залучили особовий склад ДСНС, техніку Міноборони.
  • Водночас у місцевих телеграм-каналах кажуть, що пожежа сталася після навчань на військовому полігоні. Жителям Башкирівки повідомили про можливу евакуацію.
  • Смог від пожежі вже дістався до Харкова. До боротьби з вогнем залучили авіацію.

Пожежа на Харківщині: дивіться відео

Ще одне відео пожежі: 

Лісова пожежа на Харківщині / Фото Дмитра Дробота / 057.ua / ДСНС

Масштабна лісова пожежа на Харківщині: до гасіння вогню залучено авіацію – відео, фото - Фото 1 Масштабна лісова пожежа на Харківщині: до гасіння вогню залучено авіацію – відео, фото - Фото 2 Масштабна лісова пожежа на Харківщині: до гасіння вогню залучено авіацію – відео, фото - Фото 3 Масштабна лісова пожежа на Харківщині: до гасіння вогню залучено авіацію – відео, фото - Фото 4 Масштабна лісова пожежа на Харківщині: до гасіння вогню залучено авіацію – відео, фото - Фото 5 Масштабна лісова пожежа на Харківщині: до гасіння вогню залучено авіацію – відео, фото - Фото 6 Масштабна лісова пожежа на Харківщині: до гасіння вогню залучено авіацію – відео, фото - Фото 7 Масштабна лісова пожежа на Харківщині: до гасіння вогню залучено авіацію – відео, фото - Фото 8

 

Клугіно-Башкирівка на мапі: 

 

Теги по теме
Новости Украины Харьков пожар ГСЧС Эмал Наби
Источник материала
loader
loader