Резонансне побиття депутата в Києві - з'явилися перші подробиці
Резонансне побиття депутата в Києві - з'явилися перші подробиці

Резонансне побиття депутата в Києві - з'явилися перші подробиці

Зранку 2 вересня до столичної поліції надійшло повідомлення від лікаря про надання медичної допомоги народному депутату Антону Полякову. Прибувши на місце, правоохоронці провели першочергові слідчі дії.

Про це повідомила пресслужба поліції Києва."Зі слів потерпілого встановлено, що о 4:30, біля будинку на вул. Богдана Хмельницького, під час конфлікту невідомий наніс потерпілому тілесні ушкодження. Для отримання медичної допомоги депутат самостійно звернувся до травмпункту", - йдеться в повідомленні.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Відділ Шевченківського управління поліції відкрив кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 50-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до 2000-от годин, або виправні роботи на строк до 1 року.

Проводяться розшукові заходи задля встановлення та затримання причетних осіб. Досудове розслідування триває.

У Шевченківському районі столиці невідомі напали і побили народного депутата Полякова. Пригода трапилася поблизу кафе "Джаз". 2 людей завдали нардепу тілесних ушкоджень, після чого зникли на автомобілі Toyota. Поліція оголосила в місті операцію "Перехоплення".

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader