Протест на шахті "Надія": усі гірники, які сім днів просиділи під землею, вийшли на поверхню
Протест на шахті "Надія": усі гірники, які сім днів просиділи під землею, вийшли на поверхню

Протест на шахті "Надія": усі гірники, які сім днів просиділи під землею, вийшли на поверхню

Усі гірники недержавної шахти "Надія" у Львівській області, які під землею брали участь в акції з вимогою виплатити їм заборгованість із зарплати, вийшли на поверхню.

Про це 5 вересня повідомив на своїй сторінці у Facebook радник міністра енергетики Олександр Трохимець.

"Сьогодні о 9:25 всі шахтарі шахти "Надія", що декілька днів перебували під землею, піднялися нагору. Невдовзі їм виплатять заробітну плату, яка була вкрадена попереднім керівництвом шахти", - написав він.

Сьогодні о 9:25 всі шахтарі Шахти «Надія», що декілька днів знаходились під землею, піднялися нагору. Невдовзі їм...

Опубліковано Олександром Трохимцем Субота, 5 вересня 2020 р.


Нагадаємо, наприкінці серпня чотири десятки гірників шахти "Надія" відмовилися виходити на поверхню на знак протесту на невиплату їм заробітної плати. Вони вимагали погасити  їм заборгованість по зарплаті. Голова Незалежної профспілки гірників Михайло Волинець заявив, що заборгованість є через відсутність розрахунку з боку замовників продукції. За його даними, станом на 25 серпня борг перед гірниками сягнув 61,54 млн грн.

Відео Львівські гірники залишаються під землею, вимагаючи зарплатні

Львівські гірники залишаються під землею, вимагаючи зарплатні29 гірників шахти "Надія" Львівської області залишаються під землею третю добу. Вимагають зарплатні, яку їм обіцяють уже майже півроку. До професійного свята вуглярам обіцяли виплатити гроші, але люди досі без копійки. І в профспілці копальні, і в Міністерстві енергетики вважають, що проблема із заборгованістю виникла через неефективне керівництво підприємством.    

Львівські гірники залишаються під землею, вимагаючи зарплатні
Источник материала
loader
loader