Зеленський пояснив, чому перед місцевими виборами активізував свої поїздки регіонами
Зеленський пояснив, чому перед місцевими виборами активізував свої поїздки регіонами

Зеленський пояснив, чому перед місцевими виборами активізував свої поїздки регіонами

Президент України Володимир Зеленський має намір їздити з робочими візитами до регіонів "скільки його вистачить", оскільки хоче особисто перевірити, як споруджуються дороги та як збудовані школи та садки, бо відповідальний за це.

Про це глава держави заявив 8 вересня під час поїздки до Сумської області.

Зеленський, зокрема, наголосив, що йому "не все одно щодо тих програм, які запроваджуються і що з ними відбувається". Він пояснив це тим, що відповідальний перед українцями.

"Скільки мене вистачить, стільки я буду їздити, буду перевіряти. Подобається це комусь чи ні... Мені потім тримати відповідь перед людьми", – сказав Володимир Зеленський

Президент пояснив, що хоче на власні очі бачити, як на бюджетні гроші споруджуються дороги, як збудовані школи та садки, чи вистачає їм усього необхідного, бо це найголовніше його повноваження - "відповідати за те, що у нас відбувається".

"Згідно з Конституцією, мене обрав народ України, і я відповідальний за те, що будується в країні. Так, це не мої повноваження, але я хочу відповідати за те, що у нас відбувається. І це найголовніше повноваження президента", – наголосив Володимир Зеленський.

Крім того, під час робочої поїздки на Сумщину 8 серпня Зеленський відвідав Меморіал героям Антитерористичної операції та поспілкувався там з рідними загиблих воїнів, у яких є невирішені проблеми та питання до влади.

"Якщо їм не допомагає хтось на місці, не допомагали уряди... Навіть не вшановували пам’ять людей, які загинули. Не були там президенти. Скажіть, чи я повинен у Києві виходити на майдан і казати: "Я патріот, все інше – "зрада"? А навіть не приїхав сюди, де така кількість загиблих воїнів…" – звернувся Зеленський до ЗМІ.

Зазначимо, що в Україні на 25 жовтня призначено місцеві вибори. Під час поїздок регіонами, зокрема, президент представляє кандидатів на місцеві вибори від партії "Слуга народу". Через пандемію їх можуть перенести, але лише за значного зростання кількості хворих на COVID-19. Крім того, школярів відправлять на додаткові нетривалі канікули.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявив, що Харківська область випереджає більшість регіонів України за темпами готовності об’єктів у межах реалізації проєкту "Велике будівництво". У цій області уже відремонтували усі місцеві дороги, які планували.  

Відео Зеленський доручив внести дитячий садок у Черкасах до програми "Велике будівництво"

Президент Зеленський доручив внести дитячий садок у мікрорайоні Митниця в Черкасах до загальнонаціональної програми "Велике будівництво". Глава держави перебуває нині з робочою поїздкою у Черкаській області. Місцеві йому розповіли, що ділянку під дитсадок виділили ще два роки тому, але будівлю не звели і дітей просто нікуди вести. Крім того, Зеленський відвідав Черкаський навчально-реабілітаційний центр "Країна добра", де навчаються та проходять реабілітацію 100 дітей зі складними порушеннями розвитку.

Зеленський доручив внести дитячий садок у Черкасах до програми "Велике будівництво"
Источник материала
loader
loader