Перестрілка біля кав'ярні в Українці: основним організатором конфлікту виявився росіянин
Перестрілка біля кав'ярні в Українці: основним організатором конфлікту виявився росіянин

Перестрілка біля кав'ярні в Українці: основним організатором конфлікту виявився росіянин

Поліція Київської області затримали основного організатора конфлікту зі стріляниною місті Українка, що поблизу елітної Конча-Заспи. Ним виявився 32-річний громадянин Російської Федерації, який вже мав проблеми із законом.

Про це повідомляє пресслужба поліції області. 

Злочинець приїхав до Українки з Києва і під час стрілянини з травматичної зброї поранив двох місцевих мешканців. За їхнє життя у подальшому боролися лікарі.

Росіянина затримали у столиці, де він переховувався від правоохоронців, і відправили до ізолятора тимчасового тримання. 

Вирішується питання щодо оголошення йому підозри за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ. Чоловіку загрожує позбавлення волі від трьох до семи років. Запобіжний захід для затриманого обере суд.

Правоохоронці продовжують розшукувати інших учасників стрілянини біля кав’ярні.

Нагадаємо:

  • Увечері середи, 2 вересня, група невідомих осіб приїхала на автівках з Києва до міста Українка, розташованому неподалік від елітної Конча-Заспи, івлаштувала стрілянину біля кав'ярні. У відповідь на це місцеві застосували мисливську зброю.
  • Після інциденту до лікарні звернулись троє потерпілих чоловіків з пораненнями. Один з них потім втік. Очевидці у соцмережах порівнюють інцидент із розбірками, щовідбувалися у 90-х. 

    Відео У Київській області невідомі влаштували стрілянину у кав'ярні, є поранені

    Трьох чоловіків підстрелили. Один із них згодом накивав п'ятами із лікарні. В Українці, що в Київській області, лунали постріли. Сталося усе напередодні в одній із кав'ярень міста із красномовною назвою "Де Бош". Туди, за даними поліції, зі столиці на автівках приїхали невідомі та влаштували стрілянину. Після інциденту співробітники закладу намагалися самостійно зібрати гільзи, що є речовими доказами. А поранені молодики надавати пояснення копам категорично відмовились. Правоохоронці уже відкрили два кримінальні провадження. Розбірки на відео зняли очевидці.  

    У Київській області невідомі влаштували стрілянину у кав'ярні, є поранені
Источник материала
loader
loader