Подвійне вбивство від двох братів у Нікополі: нападники отримали поранення та звернулися до травмпункту
Подвійне вбивство від двох братів у Нікополі: нападники отримали поранення та звернулися до травмпункту

Подвійне вбивство від двох братів у Нікополі: нападники отримали поранення та звернулися до травмпункту

У Нікополі Дніпропетровської області правоохоронці затримали підозрюваних у подвійному вбивстві. Ними виявилися двоє братів - місцевих мешканців.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Дніпропетровської області.

В ході поліцейської спецоперації правоохоронці встановили, що до подвійного вбивства причетні двоє братів - місцеві жителі 26 та 33-х років.

Подвійне вбивство від двох братів у Нікополі: нападники отримали поранення та звернулися до травмпункту - Фото 1

14 вересня близько 5-ї ранку між групою чоловіків виник конфлікт, під час якого підозрювані смертельно поранили чоловіків 23-х та 29 років.  Самі нападники також отримали поранення та звернулися до травматологічного пункту.

"Для затримання підозрюваних по Дніпропетровській області була проведена поліцейська спецоперація, ряд слідчих й оперативних заходів. Під час огляду місця злочину, обшуку автомобілів та приміщень поліцейські вилучили ряд речових доказів, зокрема стріляні гільзи, патрони, балаклави, молотки", - повідомляють у поліції.  

Наразі двоє чоловіків затримані. Їм загрожує кримінальна відповідальність за умисне вбивство.

 Нагадаємо, що невідомий привіз двох людей із вогнестрільними пораненнями. Коли лікарі встановили, що допомогти пораненим уже не в змозі, то кинулися шукати того, хто їх привіз. Але чоловік залишив на території шпиталю автомобіль, а сам утік.

Відео Учасники стрілянини у Дніпропетровській області, після якої загинули двоє людей, здалися поліції

Одні підозрювані здалися, інших встановили, спецоперацію згорнули. Нові подробиці смертельної стрілянини у Дніпропетровській області. Там напередодні вранці невідомий привіз до лікарні тіла двох чоловіків і втік. Учасники стрілянини в Нікополі, після якої загинули двоє людей, здалися самі. Вони у лікарні і заявляють, що просто захищалися. Наразі поліція офіційно не коментує затримання підозрюваних. Як виявилося згодом, невідомим був брат одного із вбитих. Стріляниною із вбивствами завершився побутовий конфлікт, що виник уночі. Чоловіки залицялися до жінок, ті викликали підмогу. Почалася сварка між двома компаніями, яка згодом завершилася стріляниною на околиці міста. Поліція проводила спецоперацію по всій області, аби знайти підозрюваних.  

Учасники стрілянини у Дніпропетровській області, після якої загинули двоє людей, здалися поліції

 

Источник материала
loader
loader