Стали відомі особи загиблих в ДТП в Запоріжжі, які згоріли заживо
Стали відомі особи загиблих в ДТП в Запоріжжі, які згоріли заживо

Стали відомі особи загиблих в ДТП в Запоріжжі, які згоріли заживо

В смертельна ДТП у Запоріжжі загинули троє студентів мароканців.

Це підтверджує Арабський дім в Україні.

В своєму дописі в соціальній мережі громадська організація розповідає, що загинули 21-річний Валід Азізі, 20-річний Закарій Харді та 17-річна Наргес Джагун. «Ми належимо Аллаху і до Нього повернемось», - зазначається в дописі.

Як стало відомо ТСН.ua із власних джерел, Наргес приїхала до Запоріжжя лише три дні тому на підготовчі курси для вступу. 

بسم الله الرحمن الرحيم ” وَبَشِّرِ الصَّابِرِينَ الَّذِينَ إِذَا أَصَابَتْهُمْ مُصِيبَةٌ قَالُوا إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا...

Опубліковано ‎البيت العربي في أوكرانيا / Арабский дом в Украине‎ Пʼятниця, 18 вересня 2020 р.

Нагадаємо, що в аварії напередодні загинули троє, ще троє у реанімації - проти ночі «БМВ» на євро номерах на великій швидкості вилетіла на розділову смугу та протаранила рекламний щит. Автівка спалахнула, трьом із тих, хто був у машині, не вдалося вибратись, вони згоріли живцем.

Відео ДТП на запорізькій Набережній: чи встановлені особи потерпілих та що кажуть лікарі

У Запоріжжі троє людей загинули, ще троє у реанімації - жахлива аварія сталася на Набережній. Проти ночі "БМВ" на євро номерах на великій швидкості вилетіла на розділову смугу та протаранила рекламний щит. Автівка спалахнула. Троє пасажирів загинули у вогні. Трьох постраждалих доправили до центру екстремальної медицини, усі – у вкрай тяжкому стані. Що кажуть лікарі і чи встановлені особи потерпілих – у прямому включенні.

ДТП на запорізькій Набережній: чи встановлені особи потерпілих та що кажуть лікарі
Источник материала
loader
loader