В одеському ресторані сталася стрілянина: є поранені
В одеському ресторані сталася стрілянина: є поранені

В одеському ресторані сталася стрілянина: є поранені

В одному з ресторанів у центрі Одеси сьогодні, 18 вересня, сталася стрілянина. У результаті інциденту двоє людей отримали вогнепальні поранення.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

"Сьогодні, 18 вересня, в одному з одеських ресторанів сталася стрілянина між двома чоловіками, особи яких наразі встановлюються. Грубо порушивши громадський порядок, правопорушники намагалися втекти з місця події, однак були затримані працівниками СБУ", - йдеться у повідомленні.

Унаслідок озброєного конфлікту обидва його учасники отримали вогнепальні поранення. Чоловікам надали медичну допомогу, їхньому життю нічого не загрожує. 

Зараз на місці працює слідчо-оперативна група та керівництво ГУНП. Встановлюються обставини події. За фактом хуліганства із застосуванням зброї розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Як повідомляє СБУ, під час стрілянини кулі влучили у вікна протилежного будинку. Влаштували її вихідці з кавказького регіону. 

"За оперативною інформацією учасники стрілянини належать до одного з організованих злочинних угрупувань регіону", - зазначають правоохоронці.

 

Нагадаємо, 14 вересня поліція Київської області оголосила про підозру іноземцю, який влаштував стрілянину у місті Українка. 

Источник материала
loader
loader