"Важко дихати, діти кашляють": один із районів Києва накрило сильним смогом, що трапилося
"Важко дихати, діти кашляють": один із районів Києва накрило сильним смогом, що трапилося

"Важко дихати, діти кашляють": один із районів Києва накрило сильним смогом, що трапилося

У Дарницькому районі Києва зранку 21 вересня відчувається сильний запах гару. Люди скаржаться, що важко було дихати і вночі

Про це ТСН.ua розповіли місцеві мешканці.

"Прокинулася о третій годині ночі від того, що важко дихати. Одразу не зрозуміла, що трапилося. Вийшла на кухню, а там – просто суцільна димка. З вікна доносився сильний запах горілого", - розповіла нам киянка Марина, яка мешкає на вулиці Ревуцького.

Жінка каже, що зачинила усі вікна в квартирі, утім заснути до ранку так і не змогла.

Зранку 21 вересня запах гару, розповідає інша киянка Оксана, лише посилився. "Почала збирати дитину до школи, донька зайшлася кашлем, страшно було виходити. Ще й туман. Утім, туман спадає, а запах горілого та димка зберігаються", - каже жінка.

Як повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС України у м.Києві, у Дарницькому районі спалахнула пожежа на сміттєзвалищі.

"20 вересня о 12:45 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу на території підприємства, за адресою вул. Ревуцького, 41, що у Дарницькому районі столиці. До місця виклику негайно було направлено рятувальне відділення 24 Державної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю до місця події вогнеборцями було встановлено, що горить сміттєзвалище на площі 500 м.кв. Негайно було прокладено магістральну лінію і подано два стволи на гасіння загоряння. Також залучено поливомийну машину та працівниками “Киїівводоканалу” подано ствол на гасіння", - розповіли рятувальники.

Пожежа Ревуцького

Станом на вечір 20 вересня локалізація пожежі тривала. 

Нагадаємо, вчора, 20 вересня, у місті Овруч, що в Житомирській області, сталося сильне задимлення та загоряння на території міського сміттєзвалища. Пожежу вдалося ліквідувати. 

Источник материала
loader
loader