"Якщо не народиш, я піду": Катерина Кухар пригадала ультиматум від Стоянова
"Якщо не народиш, я піду": Катерина Кухар пригадала ультиматум від Стоянова

"Якщо не народиш, я піду": Катерина Кухар пригадала ультиматум від Стоянова

Прима-балерина національної опери України та суддя проєкту "Танці з зірками" Катерина Кухар розповіла, чому довго не наважувалася народжувати другу дитину.

Так, у програмі "Життя відомих людей" знаменитість поділилася, що чимало балерин не народжують малюків або ж не йдуть в декрет через страх втратити роботу.

Як зазначила Кухар, "танцівниці потрібні доти, поки вони в формі". Усвідомлюючи це, зірка насправді довго не могла наважитися на другу дитину. І через це ледь не втратила коханого Олександра Стоянова. Прем’єр національної опери поставив обраниці ультиматум.

Він каже: "Мась, ти мені ще довго будеш морочити голову? Ти хитра жінка, я вже все зрозумів, мене це не влаштовує. Якщо ти протягом року не народиш дитину, я від тебе піду"
пригадала зірка

Кухар була приголомшена таким ультиматумом чоловіка. Вона образилася на коханого і тиждень з ним не розмовляла.

Для мене важливо було зрозуміти, що якщо раптом я не зможу мати дітей, чи піде він від мене чи ні? Він уже за тиждень прийшов, обійняв і каже: "Мась, я тебе так кохаю, ти важлива і дорога, якщо ти не захочеш народжувати дітей, я буду з тобою", - я так заплакала, він це прожив.
поділилася балерина

Втім, зірка все ж наважилася на другого малюка і народила коханому донечку Анастасію. Вже за три місяці їй довелося вийти на сцену, попри те, що прима набрала 13 кілограмів за вагітність. Через жорсткий контракт Каті довелося швидко привести себе у форму. Втім, Кухар впевнена, що материнство розкрило її на сцені по-новому.

Відео Розвивати таланти і відчувати дітей – правила виховання від прима-балерини Катерини Кухар

Вона – прима-балерина Національної опери України, а ще – дружина та щаслива мама двох дітей. Катерина Кухар запросила журналістку ЖВЛ Марину Синьооку у свій заміський будинок і поділилася секретами виховання. Як Катерина пережила втрату первістка, на що дорікають діти зірковій мамі і які заборони діють в родині? Не пропустіть – ексклюзивне інтерв'ю. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Нагадаємо, раніше чоловік Катерини Кухар Олександр Стоянов зворушливо привітав балерину із першою річницею шлюбу. Рік тому пара офіційно побралася.

Источник материала
Поделиться сюжетом