Епічний мордобій та тролінг українця: Мережу розірвало "вогняне" промо бою Усик - Чісора
Епічний мордобій та тролінг українця: Мережу розірвало "вогняне" промо бою Усик - Чісора

Епічний мордобій та тролінг українця: Мережу розірвало "вогняне" промо бою Усик - Чісора

Глава промоутерської компанії Matchroom Boxing Едді Хірн опублікував у себе в Instagram проморолик до поєдинку між українцем Олександром Усиком і британцем Дереком Чісорою.

Офіційно було оголошено, що поєдинок відбудеться 31 жовтня. Місце проведення бою повідомлять пізніше, раніше його хотіли провести на арені O2 в Лондоні.

У брутальному проморолику показано, як Усик та Чісора жорстоко б’ють своїх останніх суперників. Українець нокаутує британця Тоні Белью та потужними ударами влучає в голову американця Чазза Візерспуна, який став першою "жертвою" Сашка в надважкій вазі. Своєю чергою, Чісора відправляє в нокаут співвітчизника Девіда Прайса.

Фішкою ролика є крики за кадром. Усик англійською голосно звертається до майбутнього суперника "Дерек, я йду за тобою", а Чісора кричить у відповідь: "Александер".

Не обійшлося і без гумору. Відео завершується знаменитою фразою Усика: "I’m feel. I’m very feel!" (Я почуваюся. Я дуже почуваюся!) . Саме так український боксер відповів на запитання: "How do you feel?" (Як ви почуваєтеся?) у 2017 році перед боєм з німцем Марко Хуком.

  • Бій Усик - Чісора  мав відбутися ще у травні, але був перенесений через пандемію COVID-19. 
     
  • Усик провів 17 поєдинків у професіоналах та здобув 17 перемог (13 нокаутом), 16 із них – у першій важкій вазі. У надважкій вазі дебютував 13 жовтня 2019 року, перемігши Чазза Візерспуна. Бій з Чісорою буде для нього другим у хевівейті.
     
  • Чісора в останньому бою в ніч проти 27 жовтня нокаутував співвітчизника Девіда Прайса, здобувши 32-гу перемогу в 41 поєдинку в професійному боксі (23 нокаути).
Источник материала
Поделиться сюжетом