Reliance Jio працює над сартфоном за 50$
Reliance Jio працює над сартфоном за 50$

Reliance Jio працює над сартфоном за 50$

Індія – один з найбільших ринків смартфонів у світі.

Хоча це ключовий ринок для різних брендів з усього світу, китайські OEM-виробники, мабуть, в останні роки домінували на ньому.

Тепер Reliance Jio намагається змінити частку ринку за допомогою пристрою Android, яке коштує всього 50 доларів США.

Згідно зі звітом Timesof.

India, Reliance попросила місцевих постачальників збільшити виробничі потужності в Індії, щоб збільшити виробництво смартфонів до 200 мільйонів одиниць протягом наступних двох років.

Джерела, близькі до цього питання, розкрили цю інформацію і навіть заявили, що це підвищить технологічні амбіції Індії і підвищить конкуренцію з такими великими китайськими гравцями, як Xiaomi.

.

Якщо цей пристрій буде запущено, воно стане одним з найдешевших пропозицій мобільних телефонів на ринку, а також буде відповідати відомим тарифних планів бездротового зв’язку Jio з низькою вартістю.

Для тих, хто не знає, Jio є провідним оператором зв’язку в країні Південно-Східної Азії, а також активно працює над розвитком мереж 5G.

Мукеш Амбані, голова правління Reliance, очевидно, прагне реформувати індустрію смартфонів в країні так само, як коли він реформував телекомунікаційні послуги.

Коли Reliance Jio вперше була запущена в якості постачальника тарифних планів для бездротової передачі даних, у неї була проста стратегія – пропонувати вигідні пропозиції по дуже агресивним цінами, що було надзвичайно успішним в Індії.

Тепер, коли компанія також користується підтримкою уряду, мільярдер також прагне побудувати більше внутрішніх виробничих майданчиків, які, ймовірно, також принесуть користь іншим місцевим брендам, таким як Karbonn Mobiles, Lava International, Dixon Technologies і іншим.

Источник материала
Поделиться сюжетом